Hoće li "Mouse Haircut" postati naredna IT frizura? Otkrijte chic inspiraciju za jesenju promenu stila

Taylor Swift je pokazala koliko je "mouse haircut" svestran, zadržavajući ga kroz sve faze svoje turneje.

Saint Laurent via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Trendovi frizura kao što su "wolf cut", "fox cut" i "butterfly cut", već su osvojili devojke širom planete u proteklih nekoliko sezona. Međutim, ove jeseni pažnju privlači nova, suptilnija verzija – "mouse haircut". Ova frizura, poput "mousy blonde" nijanse, nosi sa sobom istu nežnost i nenametljivost, idealnu za hladnije dane kada težimo udobnosti, kako u odeći, tako i u beauty departmanu.

"Mouse haircut" je savršeno stilizovana, lagano slojevita frizura srednje ili duže dužine, sa šiškama inspirisanim sedamdesetim godinama, koje padaju preko lica. Ova frizura ima suptilan šarm i lako se prilagođava različitim stilovima – od glamura do grungea, ali bez napadnosti ili prenaglašenih slojeva.

Taylor Swift je pokazala koliko je "mouse haircut" svestran, zadržavajući ga kroz sve faze svoje turneje. Ova frizura ne samo da odiše ležernošću, već pruža mogućnost prilagođavanja svakoj prilici – bilo da je nosite uz minimalno stilizovanje koje prati prirodnu teksturu kose, ili pak uz dodatni volumen za glamurozniji efekat.

"Mouse haircut" svojim jednostavnim linijama i lepršavošću stvara osećaj udobnosti, ali istovremeno odiše elegancijom i ženstvenošću. Idealna je za one koji žele suptilnu promenu, bez preteranih stilskih kompromisa. U nastavku pogledajte kako je nose neke od stylish devojki sa Instagrama, ali i poznatih ličnosti!