Kada govorimo o najnovijim trendovima za kosu, neminovno je pomenuti različite vrste bob frizura.

Ova kratka frizura zadržava svoju popularnost već nekoliko sezona, a njena bezvremenska elegancija i mogućnost prilagođavanja čine je idealnim izborom za sve sezone, a posebno za jesen i zimu. Kombinovana s masivnim pleteninama i masculine zimskim kaputima, bob frizura savršeno naglašava modernu siluetu. Međutim, s obzirom na to da postoji mnogo varijacija ovog izgleda, odabir pravog boba može predstavljati izazov.

Istraživanje društvenih mreža, posebno Instagrama, kao i podataka s Google Trends-a, ukazuje na to da je ove sezone najpopularniji stil elegantni, zalizani bob. Ovaj trend posebno se ističe zbog svog sjajnog, uglađenog izgleda, koji odaje sofisticiranost i urednost.

Iako tradicionalno podrazumeva ravan, oštar rez, ovaj stil može biti savršeno prilagođen slojevitim frizurama, što omogućava dodatni volumen i pokret. Da biste postigli besprekoran finiš, od ključne važnosti je korišćenje kvalitetnih alata za stilizovanje, poput pegle ili četke, kako bi kosa ostala glatka i uredna tokom čitavog dana. Pored toga, preporučuje se nanošenje laganog ulja za kosu ili spreja za sjaj, koji dodatno naglašavaju svilenkasti finiš i pružaju luksuzan, zdrav izgled.

Ako još uvek niste uvereni, u nastavku pogledajte neke od najlepših verzija elegantnog boba koje možete isprobati za jesen/zimu 2024