Devojke koje nose pramenove znaju da su oni puno zahvalniji od klasične boje koja se nanosi na celu kosu. Ali, da li možete zamisliti da kod frizera treba da idete na svakih šest meseci?

(Layage: Novi trend senčenja koji frizeri smatraju glavnim trendom farbanja kose u 2016.)

Frizer Johnny Ramirez započeo je trend "Lived-In" pramenova koji su strateški poređani tako da traju i traju, a kako vam kosa raste, oni izgledaju još bolje.

Tehnika uključuje bojenje pramenova po celoj glavi, postavljanje boje na strateške delove i stvaranje "lažnog korena" koji izgleda prirodnije od vaše prave boje i zahvaljujući njemu, ne javlja se tako grub prelaz kad kosa krene da raste.

Tako se zapravo spajaju tehnike bojenja cele kose i izrade pramenova, a sve sa ciljem da se dobije izgled razbacanih, sexy pramenova koji izgledaju odlično mesecima.

Foto: Instagram / dennismarshallcooper

Ovakvi pramenovi najbolje izgledaju na kosi koja je dobro ošišana i koju ne morate stalno da skraćujete.

Foto: Instagram / ryancutshair

Johnny Ramirez ima i odličan savet za sve žene koje žele da pređu na plave nijanse, a ne žele da im pramenovi izgledaju belo ili žuto.

Foto: Instagram / colorbyharold

"Kupite bananu i pogledajte kako izgleda njena unutrašnjost. To je najprirodnija plava boja koju možete naći.", izjavio je za Refinery 29.

Izvor: index.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija