Gde god da se zatekne Kate uvek izgleda besprekorno. To se ne odnosi samo na njen odevni izbor, već i na šminku i kosu. 

Vojvotkinja od Kembridža prema pisanju portala Yahoo ima beauty budžet od 37. 778 dolara godišnje, te samim tim dovoljno prostora da obezbedi sebi najskupocenije, najnovije i najbolje kozmetičke preparate, šminku i proizvode za kosu.

Međutim, verujemo da vam je ovaj detalj promakao, odnosno da niste primetili kako 35-godišnja Kate nikada, ali nikada nema nalakirane nokte!

Prema napisima OK! magazina, svim članicama britanske kraljevske porodice zvanična pravila nalažu da ne nose lak u boji. Obratite pažnju i videćete kako lepa Kate, isto kao i kraljica Elizabeth, uvek ima ili bezbojan lak ili nude Essie lak, bilo da je Allure nijansa ili Ballet Slippers. 

(20 najstrožijih pravila britanske kraljevske porodice)


To će svakako morati da primeni i Meghan Markle, devojka princa Harrya ukoliko se obistine spekulacije da je upravo ova američka glumica izabranica mlađeg sina princeze Diane i Charlesa. Ako je suditi prema poslednjim fotografijama para, Meghan je već sada prigrlila nude lak, pa ili je već upoznata sa strogim pravilima kraljevske porodice ili samo voli ovu nijansu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/