Prelepa Rosie Huntington-Whiteley bila je gost američkog Vogue magazina, za koji je snimila kratak video u kom je demonstrirala kako izgleda njena make-up rutina. Iako uvek izgleda besprekorno, sada smo sigurni da je za to zaslužena šminka i to u velikim količinama. Mi smo bili zapanjeni, a verujemo i snimatelji Voguea!  

Uspešna manekenka u svom neseseru ili bolje rečeno make-up koferčetu, za dnevnu rutinu koristi sve, ali bukvalno sve. U stvari, fali joj samo alajner, ali složićete se da je bar jedan proizvod morala da izostavi, zar ne?

"Moja make up rutina nije se promenila od kada sam postala mama", kaže Rosie.

Iako njen beauty look ostavlja utisak prirodnosti, kada pogledate video, primetićete da koristi tonu šminke: "Uvek pomislim da mi treba samo pet minuta da se našminkam, ali nekako uvek kasnim na sastanke", našalila se Rosie. 

Zavezane kose, Rosie šminkanje počinje sa eliksirom lepote koju poprska po licu i sačeka par trenutaka da se osuši na licu. Zatim, nanosi kremu, pa nežnu BB kremu i to sve rukama radi, jer smatra da je prirodnije i laganije. Zatim stavlja balzam na usne, korektor oko očiju, kao i oko nosa, pa se fokusira na "začešljavalje" i senčenje obrva. 

I to nije sve!

Pogledajte u nastvaku neverovatnu make-up rutinu dugonoge lepotice: 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/