Voditi se klasikom je u redu, ali dobro je znati šta stručnjaci iz industrije lepote preporučuju kako biste ostali relevantni i izgledali dobro. 

Kada je reč o manikiru, bezbroj oblika, boja i načina za njihovo ulepšavanje nam pada na pamet, a svaka dama bi trebalo da pronađe onaj koji joj najviše odgovara. 

Uredni nokti, odnosno njihova odgovarajuća nega i eventualno lakiranje sastavni su deo mesečne beauty rutine pripadnica lepšeg pola. 

Razmišljate li o promeni frizure ili nekoj sličnoj drastičnoj meri, pogledajte najpre da li bi vas neka nova ideja na polju stilizovanja noktiju podjednako obradovala. 

ELLE vam donosi 5 ideja za manikir koji će biti osvežavajuć i u trendu naredne godine.

1. Jelly Belly

Kao što im ime i govori: jelly nokti napravljeni su od providnog akrilika koji se modelira, nalepljuje na nokatnu ploču i zatim stilizuje nanošenjem određene boje, šljokica...

2. Word Up

Prenesite poruku. Koju god poželite.

3. Logo-mania

Videli smo je na torbama, cipelama i odeći, zašto ne i na noktima? Za bold stav, uparite svoj manikir sa matching dizajnerskim komadom.

4. High-shine

Visok sjaj je često zaboravljena karta u svetu manikira. Mat nokti imaju svoje prednosti, ali taman, duboki i izuzetno sjajni lak na rukama je neverovatno dobra potpora za outfit.

5. Stick It Out

U 2019, neće biti važno jedino to koju ste boju nalakirali, već i to kako ste ih ukrasili. Možete zalepiti perlu, mini dijamant ili drugi presijavajući detalj.

&script src="//www.instagram.com/embed.js"> >

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/