U godini kada se navršava pola veka od ubistva koje je počinila porodica Manson, veliki broj medija počeo je da objavljuje raznorazne omaže prelepoj Sharon Tate, koja je svirepo ubijena sa svega 26 godina.

Krajem 60-ih Tate je važila za jedno od najlepših lica Holivuda, dok je njen stajling takođe bio prilično prepoznatljiv.

Mini suknje u kombinaciji sa rolkama, ali i kompleti sa suknjom bili su svojevrsni stilski pečat prelepe glumice.

(Njegovo visočanstvo tečni korektor: Najčešće greške prilikom korišćenja)

Međutim, to je svakako bio samo deo njenog izgleda, čiji je glavni lični pečat bila šminka i to ona vrlo specifična na očima.

U pitanju je ajlajner koji je glumica nanosila na vrlo neobičan način, neobičan je i sada, a u to vreme je bio pogotovo atraktivan i drugačiji, i isticao se maksimalno.

Ipak, Sharon je ovaj detalj nosila praktično svakodnevno i na njoj je izgledao u isto vreme savršeno, efektno, ali i na jedan čudan način prirodno.

(Beauty spin: Neobični načini da nosite ajlajner)

Mlada glumica i model Lily Rose Depp, kopirala je izgled lepe Sharon i inspirisala i na nas da se odvažimo na ovaj make-up potez.

Možda ne u svakodnevnoj varijanti, ali svakako onda u onoj večernjoj.

Da li se i vi usuđujete ili smatrate da je ipak preterano odvažno?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/