Skoro svaka druga žena ima tanku kosu i nije lako pronaći proizvode za negu kose koji obnavljaju tanku i oštećenu kosu, a istovremeno povećavaju volumen. Upravo zato, ovog proleća, Gliss predstavlja dva potpuno nova, inovativna rešenja - Gliss Ultimate Volume liniju koja neguje i kosi daje maksimalan volumen i Gliss Express tretman u obliku pene koji se ne ispira, sa revolucionarnom formulom koja neguje kosu bez otežavanja.

Gliss Ultimate Volume linija sadrži formulu bez silikona, sa tečnim kolagenom iz mora, koja daje kosi volumen od korena i obnavlja tanke i oštećene vlasi. Gliss Ultimate Volume liniju čine šampon, balsam i balsam u spreju. Ova kolekcija kosi nudi negu i pruža maksimalan volumen – čak i najtanjim i najoštećenijim vlasima – obećavajući kosu zdravog izgleda sa primetno većim volumenom tokom 48 sati.

Gliss Express tretman u obliku pene dovoljno je lagan da ga koriste i osobe sa najtanjom kosom radi postizanja neverovatno zdravog izgleda. Istovremeno, pena je izuzetno jednostavna za korišćenje.

Linija za negu i maksimalan volumen tanke kose.