Najprodavaniji komad šminke u svetu je maskara. Čak i one devojke koje se „ne šminkaju“ je stavljaju. Svaka od nas je u potrazi za onom savršenom, koja će još više produžiti, još više uviti i još više podebljati trepavice. Meni jedna nije dovoljna, uvek u neseseru imam makar dve: onu za prirodniji izgled i onu za večernji, dramatičniji. I kada mislim da sam sve probala, pojave se njih dve: Chanel Le Volume i Christian Dior Diorshow Iconic Overcurl.
Prva, koja daje savršeni volumen bez grudvica, idealno ide uz smokey eyes, a druga uvija trepavice bolje od uvijača. I sama sam smatrala da mi maskara za uvijanje nije potrebna jer nemam problem sa ravnim trepavicama, ali priznajem – pogrešila sam. Od kada pratim uputstva za korišćenje koja se nalaze na kutiji, svi me pitaju da li imam veštačke trepavice. Svemu ovome definitivno doprinosi i Vichy Liftactiv serum za oči i trepavice, koji nanosim ujutru i uveče.

Obaveznu negu definitivno je olakšalo i novo čudo iz kuće Sensai, a to je kolekcija Ultimate. Trenutno koristim kremu, jer je napolju dosta hladno, ali ću na leto preći na losion. Brkovi na prstenju, duksericama, ogrlicama, cipelama… čitava pomama oko brkova pomalo me je nervirala sve dok se nisu pojavili u vidu kozmetičkog proizvoda. Lush Captain Bubble Beard je nova penušava kupka i beskrajno zabavna igračka – 2 u 1. Na date za Dan zaljubljenih definitivno idem kostimirana. Ako moj momak ne bude inventivan i zabavan, postaću „muškarac“, a ako bude suprotno – kupka je uvek dobro rešenje.

Ovog meseca mirišem na...
Yves Saint Laurent Manifesto
Za 20 dana u Dubaiju je prodato više od 16.000 komada, a jedan od njih je moj!

U februaru ne mogu bez...

Dobre, jake i hranljive kreme za ruke. La Roche-Posay Xerand Lipikar bori se i protiv najnižih temperatura.

ELLE  FAVORIT...

Garnier Body Ultimate Beauty Oil toliko savršeno neguje kožu da je meka i nekoliko dana posle upotrebe. Masnih tragova nema!

Hoću da imam duge, guste i uvijene trepavice, da unesem malo zabave za Dan zaljubljenih i da… mirišem na kilometar.