Za savršenu letnju kombinaciju, važno je da uklopite lak sa kupaćim kostimom čime ćete komplementirati look za plažu. 

(Kupaći kostimi koje ćemo nositi ovog leta)

Za kupanje i sunčanje na bazenima, birajte vedrije nijanse. Na bazenu, sjajne i jarke boje izgledaju neverovatno. Zato vam preporučujemo da obratite pažnju na boju maline, tirkiz sa metalik odsjajem i ljubičastu. Na suncu, ove boje će izgledati sjajne te će vaši nokti delovati uredno, blistavo i zdravo! 

Ako se opredelite za sunčanje i odmor na plaži, pravi izbor su mat nijanse lakova sa primesama braonkastosivih tonova. Descentne, klasične i mirne boje su idealne za ovakvu vrstu odmora te obratite pažnju na pomalo zanemarenu prljavo roze, toup i mauve boju. One su idealne za morski ambijent pošto će delovati prirodno, a imajte u vidu da će pesak svakako ostaviti trag na njima. 

(GIF tutorijal: Kako da sami napravite tropical manikir)

Sigurne smo da se pitate, da li lak treba da se podudara ili da predstavlja kontrast kupaćem kostimu?

Odmah da vam kažemo- ne postoji pogrešan odgovor! Ako nosite kupaći i pareo za plažu u pastelnim bojama, možete da probate lakove u sličnim tonovima. Na vašem preplanulom tenu pastelne nijanse kupaćeg i manikira će vam dati notu negovanog i elegantnog look-a, što morate da priznate svakoj dami imponuje! I ono što je sigurno- sa njima ne možete da pogrešite.

(Šta vaša omiljena boja laka govori o vama)

Ipak, ako želite da budete primećene na plaži, uparite kostim sa kontrasnim, mat i hladnim bojama laka. Upravo taj kontrast boja će napraviti od vas pravu fashion damu- damu koja se ne plaši da se poigrava sa bojama, nijansama i teksturama!

Dok se premišljate za idealnu boju koja će upotpuniti letnji look za bazen ili plažu, pogledajte lakove koji će obeležiti leto pred nama!

Tekst priredila: Kristina Milošev

Pred nama je leto što znači da je pravo vreme da se pozabavite bojama lakova za manikir! A ovog leta, to bukvalno to i znači- pogravajte se nijansama, kontrastima, teksturama! Izbor je veliki- od mat do sjajnih lakova!