Iako možda niste ljubitelj nail art tehnike, možda biste mogli napraviti izuzetak kada je u pitanju letnje izdanje. Naročito, jer je period kada su nam otkrivena i stopala, a intresentan crtež na noktima definitivno ostavlja utisak.

Prednost nail art tehnike jeste i ta što se uglavnom radi sa gelovima koji mogu trajati i do mesec dana. Dakle, čitavih nekoliko nedelja uopšte ne morate razmišljati o njima! Mi kažemo: Konačno.

Sa druge strane, imajte na umu da vaš nokt ispod gela ipak raste, te da ukoliko se opredelite za jarke boje koje prekrivaju čitavu površinu noktiju, već za desetak dana nokti će primetno izrasti, te će se videti razlika. Rešenje za to je vrlo jednostavno, uradite crteže na gornjem delu nokta i regularan manikir sa providnim gelom ili možda onaj u nekoj neutralnijoj nude nijansi.

Još bolja solucija jeste da nakon dve nedelje zakažete novi tretman i izaberete neki novi u moru fatastičnih dezena i boja.

Koliko im je teško odoleti, uverićete se u našoj galeriji, koju uopšte nije bilo lako svesti na 25 fotografija.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Pored kupaćeg i šešira, ovog leta na plažu ponesite upečatljiv nail art na noktima i to onaj koji će se savršeno slagati sa vašim, uskoro zavidno preplanulim tenom.