DOVOLJAN VAM JE JEDAN PROIZVOD ZA PUNIJE NUDE USNE: Otkrijte kako da postignete tzv. plump efekat

Samo jedan proizvod potreban vam je za punije usne.

Profimedia

Olovke za jedan su od omiljenih makeup proizovda mnogih dama. Klasično se bira nešto tamniji ton od boje ruža i njime lagano ocrtaju usne pre nego što ih ispunimo idealnom bojom ruža, a najčešće su to nude nijanse.

Iscrtavanjem linije usana olovkom za usne sprečavamo „curenje“ odnosno razmazivanje ruža van ivica, a na taj način i osiguravamo jasne konture. Ukoliko ste ljubitelj precrtavanja, ali ne preteranog, već taman toliko da usnama date plump efekat, a da izgleda prirodno, onda vam je olovka za usne zasigurno najbolji prijatelj.

Međutim, nije loše ponekad izaći iz rutine šminkanja i pustiti ruku da sama i bez već osmišljenog cilja učini malo drugačiji izgled od dosadašnjeg.

 Međutim, novi trik s olovkom za usne oduševljava žene na društvenim mrežama. Ali, umesto olovke za usne koristi se neočekivani makeup proizvod koji verovatno imate u neseseru, a u pitanju je - olovka za obrve!

Kako funkcioniše trik s olovkom?

Trik je krajnje jednostavan: uzmite svoju olovku za obrve (svetlosmeđe boje) i iscrtajte usne kao i obično. Zatim popunite usne ružem za usne - ili s kremastim rumenilom. Malo protrljajte usne i savršeno oblikovane usne su spremne!

Olovka za obrve savršena je za iscrtavanje usana, a njena tekstura takođe čini ruž postojanim. Uz to, smeđkasta boja postiže moderan izgled usana u kojem se tamna linija usana kombinuje sa znatno svetlijim ružem – beauty povratak iz 90-ih. Kako možete postići lepe usne olovkom za obrve pogledajte u nastavku:

This browser does not support the video element.

Kako olovkom za obrve našminkati usne  instagram/ thebirdspapaya