NAJNOVIJI TREND MANIKIRA JE ONAJ KOJI NOSI HAILEY BIEBER: Ovog leta, mlečne nokte viđaćete na svim fashion devojkama

Mlečni nokti ili tzv. glazed donut nails su sjajna ideja za manikir pred more!

Profimedia

Fashion devojka Hailey Bieber već neko vreme inspiriše brojne ljubiteljke mode i lepote svojim besprekornim lookovima: od minimalističkih odevnih kombinacija, do saveta za negu kože, Hailey diktira trendove.

A otkako je lansirala svoju skincare liniju Rhode, mnogi su zapazili i da je celi njen look, a ne samo lice, u skladu s estetikom 'glazirane krofne' koju propagira. Poslednji u nizu trendova koji je predstavila jeste i elegantan manikir koji u modu vraća već pomalo zaboravljeni retro trend sedefastog sjaja.

'Hailey Bieber manikir' kakav vole i neke druge zvezde poput Sydney Sweeney, neutralan je, pa se može nositi i za svaki dan, ali i profinjen, pa će se uklopiti u svaki glamurozniji look, a pravi je hit na TikTok-u gde pojam #haileybiebernails ima preko 100 miliona pregleda.

Radi se o noktima u mlečno belim ili rozikastim tonovima blagog sedefastog sjaja. Hailey za svoj manikir odlazi kod profesionalaca, te koristi OPI GelColor u nijansi Funny Bunny, otkrila je njena manikirka Zola, a nakon završnog sloja dodaje Tin Man metalik efekat.  

U videu saznajte više.

This browser does not support the video element.

"MLEČNI" MANIKIR HEJLI BIBER JE HIT NA MREŽAMA: Trendseterke ga obožavaju, a ovako nešto možete uraditi i same  TikTok/connie.wi