Rado kopiranu savršenu boju kose, Hailey Bieber je pre nekoliko meseci ošišala na stepenasto u stilu Jennifer Aniston, a sada je odlučila da se, uslovno rečeno, vrati na fabrička podešavanja.

Hailey Biber se postavljanjem fotografija na Instagram, barem za sada, oprostila od svojih plavih pramenova koje je negovala godinama. Odlučila se na promenu boje kose u tamniju čokoladnu nijansu koja izgleda poput njene prirodne boje.

Trenutno su u fokusu intenzivni tonovi i sjajne teksture, među kojima se posebno izdvajaju kestenjasta, kakao i zlatna braon. Stručnjaci naglašavaju da je vreme hladnih, pepeljastih nijansi prošlo, a u 2022. godini daju primat toplijim tonovima.

Ipak, Hailey Bieber je tokom poslednjih godinu dana postepeno puštala svoje plave pramenove, a zatim se i u potpunosti transformisala u brinetu.


Nova tamnija nijansa ne samo da izuzetno laska njenom tenu, već je i boja koja ne zahteva naporno održavanje.

A da nam je perfekcionizam u tom beauty smislu dosadio govore i prolećni hair trendovi koji podrazumevaju frizuru koja je laka za održavanje i stilizovanje.

Hailey nije usamljeni slučaj svetske zvezde koja se vraća svojoj prirodnoj boji kose. Influenserka Camille Charrière se takođe nedavno vratila u redove brineta, nakon što je godinama nosila plave pramenove.