Eyeliner može da promeni svaki look i potpuno transformiše vaš izgled u vamp kraljicu.

Pogotovo sada kada postoji toliko mnogo različitih i više nego inspirativnih stilova šminkanja.

Međutim, istina je da je za eyeliner potrebna vežba, a u ovom slučaju, postoji lakši način da dobijete taj "winged look" i podignute kapke, a da se ne plašite da ćete morati iznova i iznova da crtate "wing".

U pitanju je "smudged eyeliner" i poznate dame poput Kim Kardashian, Gigi Hadid, Jennifer Lopez, Rosie Huntington-Whiteley i mnogih drugih ga obožavaju.

Od svih načina iscrtavanja eyelinera, istina je da je ovaj jedan od najlakših, a najbolje od svega je i to što pristaje svakom obliku oka. Takođe, nije vam potrebno mnogo proizvoda, već samo 3 - kremasta olovka u braon ili crnoj nijansi, četkica i neutralna senka za oči.

Nakon što setujete kapak senkom po izboru, nanosite kremastu olovku na liniju gornjeg kapka. Potom četkicom nanesite neutralnu senku i povlačite ka gore, odnosno ka spoljnom delu kapka kako bi formirali "wing" eyelinera. Nema jakih, intenzivnih linija, sve treba da izgleda ''zamagljeno''.

Na kraju nanesite maskaru i dobićete u par poteza podignute kapke, i prirodniji look, a opet upečatljiv.

I ovog puta, TikTok je pritekao u pomoć sa tutorijalom, a ovako nešto zaista svako može da uradi.

Za one koji preferiraju dramatic look, pronašli smo nešto drugačije rešenje, ali koje se vodi po istom principu. Jedina je razlika što ovde na kraju iscrtavate ajlajner, što deluje kao da imate nešto naglašeniji soft smokey eye. 

Jedini "catch" je što će vam za ovako nešto možda biti potrebno malo vežbe, dok ne savladate koliko treba "krilo" da "podignete". Ali garantujemo vam da će rezultati biti fantastični kada jednom savladate tehniku.