Poslednjih nekoliko dana Riri kao da je okupirala svet i tu u svom @badgal stilu. Ne znamo šta pre da pomenemo: kontroverzni video spot za pesmu "Bitch Better Have My Money" ili divino dizajniranje "horror" čarapa, pa nas je zato malo iznenadilo izdanje pevačice sa Barbadosa!

Naime, očito nesvesna saveta Karla Lagerfelda "think pink, but don't wear pink", Riri je odlučila da svoj najnoviji parfem RiRi ( originalno) ispromoviše obučena u pink kreaciju.    

Rnb riva je na svom Instagram profilu šerovala prvu promo sliku na kojoj je pozirala u stilu Barbike. Za sada možemo samo da zamislimo kako RiRi miriše. Šta vam pada na pamet? Jak, opojni egzotični miris? Oh, da!

Kako prenosi američko Elle izdanje, Rihannin najnoviji parfem će biti dostupan od septembra i to prvo u tržnom centru Macy's. Za sada se zna da će parfem mirisati na neobičnu ( pa da li ste manje očekivali) mešavinu ruma, egzotičnog voća, sandalovine, jasmina, ribizle i  orlovih noktiju (ju!). Drugim rečima biće luksuzan, autentičan i egzotičan kao što mu je i idejani tvorac.

#Badgirl!