U jednom epizodi famozne serije "Sex and the city" lik Carrie Bradshaw izgovara kako "nikad neće biti žena sa savršenom kosom"...

Da je kosa ukras svake dame, to zna i SJP koja već decenijama neguje dugu kosu i teško odstupa od promena u hairstyle sferi. Međutim, i Sarah prati trendove a najnoviji trendovi nas uče kako je konačno došlo vreme da prigrlimo ŠIŠKE!  

Na svom Instagram profilu, Sarah Jessica Parker postavila je tako fotogafije iz frizerskog salona, na kom smo mogli da vidimo odsečene pramenove kose. To je naravno, pokrenulo veliki broj komentara i znatiželjnih pitanja fanova - "Pokaži nam novu frizuru", "Da li si ti zadovoljna?", "Wow, hajde da vidimo fotku!"...

Zvezda serije Sex and the City i Divorce odolela je ipak da odmah pokaže na svom profilu novi look, ali su je neumoljivi paparaci uslikali sa novom frizurom koja je definitivno velika beauty transformacija i idealna za dame koje imaju izduženo lice. 

Sarah je zadržala pramenove u plavim i braon nijansama, ali je ošišala šiške i stepenastim šišenjem kose definitivno podmaladila svoj izgled. Ovakav način tretiranja kose više odgovara 52- godišnjoj divi, jer ostavlja samouvereni i moderni beauty utisak. 

Da je veoma zadovoljna promenom govori osmeh i činjenica da je oči istakla plavom senkom, a ne tehnikom smokie eyes na kojoj je veoma insistirala u poslednje vreme. 

Svoj njujorški street style izgled  Sarah je upotunila Bradshaw momentima - šljokičastom majicom i farmericama, a finiš kombinacije je pripao klasičnim sivim kaputićem!

Na sledećoj strani pogledajte kako sada izgleda Sarah Jessica Parker:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/