Bambus je biljka koja nije poznata po upečatljivom mirisu, a pogotovo ne po mirisu koji bi preneo duh modne kuće Gucci, ali ako razmislimo o bambusu kao elementu dizajna, koji je predivno ukomponovan u kreaciju torbica, tek tada stvari postaju mnogo jasnije.

(Božanstveni mirisi: 5 najboljih prirodnih parfema)

Gledamo li dublje u značenje biljke i njene simbolike, shvatićemo kako ona itekako ima smisla jer podnosi gotovo sve klimatske uslove, dovoljno je čvrsta kako bi izdržala velike nalete vetra te se njena snaga upoređuje sa snagom čelika.

Miris odražava samopouzdanje i ženstvenost te je namijenjen savremenim ženama čiji je karakter kompleksan. Ovaj parfem je graciozan, intenzivan, ali i nežan u isto vreme.

(Izaberite parfem prema vašoj omiljenoj heroini)

Kompozicija parfema je cvetno-drvenasta te se otvara citrusnim notama bergamota i ylang-ylanga, ljiljana iz srca Kazablanke i cveta pomorandže. Njene arome se prepliću sa notama sandalovine, vanile te ćilibara, a ujedno i čine bazu parfema koja će vas naprosto oduševiti. Dizajneri su se igrali s art deco karakteristikama te kreirali bočicu u obliku dijamanta s puderasto ružičastom bojom tečnosti koja odlično zaokružuje sve karakteristike ovog parfema.

Glavno lice kampanje je izraelska glumica Gal Gadot, a eklamu za ovaj novitet u svetu parfema možete pogledati u videu...

izvor: buro247.hr