Nešto poput otkrivanja suštine. Osvajanja slobode. Osvešćivanja sopstvene autentičnosti. Sećate li se trenutka kada ste spoznali svoj put? Neretko onaj kojim se ređe ide, a gotovo uvek onaj koji otelotvoruje naša najdublja osećanja, porive, magiju i inspiraciju. Pratiti taj put znači pratiti sebe, skrenuti s njega znači udaljiti se od sebe, a vratiti se njemu, znači vratiti se sebi.

Nadahnut ovom idejom, Giorgio Armani 2020. predstavio je MY WAY kolekciju parfema posvećenu nesputanoj ženstvenosti, snažnom karakteru i izraženoj individualnosti koja pleni samopouzdanjem. Kratko, ali značajno ime sažima duboka i transformišuća iskustva o novim shvatanjima sveta, osvajanju nepoznatih teritorija i prevazilaženju sopstvenih granica, a sve u potrazi za smislom.

Pod sloganom "I Am What I Live", Armani Beauty u kolaboraciji s ELLE Srbija magazinom ekskluzivno otkriva novu, slatkastu i sočnu verziju prepoznatljivog mirisa, i to pod nazivom MY WAY NECTAR EAU DE PARFEM, pozivajući vas na zadivljujuće čulno putovanje. Jedinstvenu priču našeg februarskog digital covera dočaravaju modeli Mina Milutinović i Kristina Perić, te glumica Marina Ćosić, koje ovu filozofiju žive i udišu svim svojim bićem. Takođe, u ovu beauty avanturu upustili smo se sa national face designerom za Armani beauty, Marijanom Gluić, koja je inspiraciju za svaki look pronašla upravo u MY WAY bočicama mirisa.

Kreiran od majstora parfumera Carlosa Benaïma, MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM spaja prepoznatljivu kremastu tuberozu sa slatkim svežim voćnim notama sočnog akorda kruške. Dočaravajući spontano, radosno raspoloženje i savremenu ženstvenost mirisa, bočica je u novoj, potpuno ružičastoj nijansi, izrađena u kvadratnom, ali prepoznatljivom zaobljenom MY WAY obliku.

 Da li su se na svom putu više vodile intuicijom ili razumom, na koje prepreke su nailazile, a šta im je bila najveća snaga da nastave dalje – otkrijte u intervjuima koji prate specijalni editorijal s fokusom na MY WAY NECTAR EAU DE PARFEM, te Armani Beauty makeup favorite.

MINA MILUTINOVIĆ

My Way parfem je pozivnica za otkrivanje sopstvenog puta. Jesi li si uvek umela da čuješ i pratiš svoj glas i put, uprkos različitim uticajima sa strane, ili si to tek vremenom naučila?

Uvek sam znala šta hoću u životu i nisam dozvoljavala nikakvim uticajima sa strane da me poremete ili da sa svog puta skrenem. Strogo se držim svojih principa i svoje intuicije, i duboko verujem u njih.

ELLE X ARMANI0047 1.jpg
Penomedia 

Inspiracija za beauty look: MY WAY LE PARFUM
Korišćeni proizvodi: Luminous silk primer / Power fabric foundation 5.5 / Power fabric concealer 5.5 / Luminous silk blush 30 / Eye tint 50 / Eyes to Kill Eye pencil 5 / Eyes to Kill Classico Mascara / Lip power Matte 112

Šta ti je najveći izazov, a šta najveća snaga na tom putu?

Da ostanem svoja. Najveća snaga su mi stav i karakter, moje vaspitanje i vrednosti koje imam u životu.

ELLE X ARMANI0233 1.jpg
Penomedia 

Na šta si najviše ponosna?

Na svoj životni put i iskustvu koje imam. Na porodicu, karijeru i na sve prilike koje su mi se ukazala u životu - znala sam kako da ih iskoristim na ispravan način.

ELLE X ARMANI0148 1.jpg
Penomedia MY WAY LE PARFUM

KRISTINA PERIĆ

My Way parfem je pozivnica za otkrivanje sopstvenog puta. Jesi li se na tom putu više vodila intuicijom ili razumom?

Osoba sam koja dozvoli da je povede intuicija i moram da priznam da me za sada nije izdala, ali isto tako znam da uključim razum i sagledam stvari iz racionalnog ugla. Čini mi se da sve to samo dođe s godinama i uz različite situacije koje prolazimo na našem životnom putu. Što se mene tiče, trudim se da ostanem na pravoj putanji, a kada skrenem, imam dobre ljude oko sebe i brzo se vratim i nastavim da koračam u pravom smeru, Naravno, uz note dobrog parfema (smeh).

ELLE X ARMANI0148.jpg
Penomedia 

Inspiracija za beauty look: MY WAY NECTAR
Korišćeni proizvodi: Luminous silk primer / Luminous silk foundation 4 / Luminous silk concealer 5 / Fluid sheer 2 / Luminous silk blush 50 / Eye tint 22 & 44 / Eyes to Kill Classico Mascara / Lip power Satin 109

Na šta te asocira slogan kampanje ’’Ja sam ono što živim’’ i na koje načine si se izborila za život po sopstvenim pravilima?

Slogan me asocira na to da iz svoje kože čovek ne može. Niti želim, iskreno. Trudila sam se da budem uvek ispravna i dosledna sebi i svojim životnim načelima, ali isto tako da ohrabrim sebe da kada je potrebno postavim i neka svoja pravila. Sada uživam u svemu što mi život pruža, pa pored manekenstva mogu da se pohvalim da posedujem i brend kupaćih kostima koje devojke iz regiona obožavaju. Tu se i te kako igram kao mlada preduzetnica i imam neka svoja mala pravila. Kažu da mi dobro ide!

ELLE X ARMANI0386.jpg
Penomedia 

Koje žene u tvom okruženju su te inspirisale da sanjaš velike snove?

Prva je moja majka. Za mene najlepša i najhrabrija žena na svetu koja je poslednji atom snage uložila u to da moja sestra i ja pre svega postanemo dobri ljudi, a onda i da negujemo prvo unutrasnju lepotu, pa tek onda ono što svi u prvom trenu vide. Sledeća je moja sestra, za koju znam da kažem - da je samo imala malo želje za svetlima i scenom, zasenila bi me za dva dana koliko je lepa i harizmatična. Nažalost, ne mogu da je ubedim da se predomisli ni dan-danas.

ELLE X ARMANI0273.jpg
Penomedia MY WAY NECTAR

MARINA ĆOSIĆ

My Way parfem je pozivnica za otkrivanje sopstvenog puta. Sećaš li se trenutka kada si prvi put spoznala svoju suštinu i pravac u kome želiš da ideš u životu?

Sećam se svakog momenta koji me je usmerio na put koji želim, dešava se to neko raskršće često. Izbor između dva puta, dva načina, dve mogućnosti, i svaki nosi svoje odgovornosti i posledice, kao i benefite i lepotu istraživanja života. I u tom otkrivanju svog puta i svoje svrhe uživam.

ELLE X ARMANI0407 copy 3.jpg
Penomedia 

Inspiracija za beauty look: MY WAY
Korišćeni proizvodi: Luminous silk primer / Luminous silk foundation 5.5 / Power fabric concealer 5 / Fluid sheer 11 / Luminous silk blush 50 / Eye tint 8 & 56 / Eyes to Kill Classico Mascara / Lip power Satin 113

Šta je za tebe nezavisnost i sloboda?

Nezavisnost i sloboda su za mene poverenje, ljubav, razumevanje partnera za moj posao, podrška i vetar u leđa da upravo budem to - nezavisna i slobodna. Da stvaram, radim, putujem, uživam, sa njim (njima) i bez njega (njih).

ELLE X ARMANI0502.jpg
Penomedia 

Glavna filozofija kojom se vodiš.

Da uvek dam sve od sebe, koliko god to bilo u datom momentu, kao i da je porodica sve i uvek na prvom mestu. Ona me motiviše, ona me puni pozitivnom energijom, inspiracijom, ljubavlju i zadovoljstvom. Sve ostalo je lako dostižno uz njih.

ELLE X ARMANI0422.jpg
Penomedia MY WAY

U svojim mirisima, kao što je MY WAY NECTAR EAU DE PARFUM, Giorgio Armani pokazuje svoju predanost održivijoj budućnosti. Njegov sastav uključuje održive sastojke prirodnog porekla, uključujući tuberozu i vaniliju. Kolekcija mirisa MY WAY sažima slobodoumnu viziju žene, evocirajući nezavisnost koja dolazi s istraživanjem svega što svet nudi. Uz najnoviju zavodljivu cvetno-voćnu ediciju, MY WAY kolekcija sada se sastoji od pet zadivljujućih mirisa.

Foto: Penomedia
Šminka: Marijana Gluić za Armani Beauty
Frizura: Srđan Kolarević
Stajling: Petra Leskovac Vučković
Asistent stiliste: Teodora Vujić
Modeli: Mina Milutinović, Kristina Perić, Marina Ćosić