Pop pevačica je putem Twittera potvrdila svojim fanovima da će se ofarbati u braon, ali ne i potpuno odreći svoje plave kose.

"Ostaviću pramen plave kose iznad levog uha. Biće Lady kada je puštena, Gaga kada je podignuta. Možemo li opstati zajedno?", upitala se ona i dodala – "U poslednje vreme se definitivno ne osećam kao plavuša već kao progresivna brineta. Ofarbala sam se u Louis Vuitton braon." 

Ipak samo pet sati kasnije, Gaga je odlučila da prefarba pramen plave kose koji je prethodno želela da ostavi rekavši da želi da se oseća kao čistunica i da je zaboravila kako izgleda imati mekanu kosu. Za razliku od Miley Cyrus koja je kada je okačila sliku drastične promene boje kose dobila samo negativne komentare, Gagu su fanovi na društvenim mrežama obasipali gomilom komplimenata.

"Eksperimentišite braon kosom, dodajte tonove lavande i pink. Veoma je zanimljivo slikati po svojoj kosi @faspiras i ja smo to uradili zajedno #ARTPOP", napisala je pevačica pomenuvši svog frizera Frederica Aspirasa sa kojim sarađuje od 2009. godine.