Podignite izgled vaših trepavica na sledeći nivo sa NOVOM Excess Volume Extreme Impact Maskarom – Max Factor vrhunskom maskarom koja kombinuje ekstremni volumen sa intenzivnim efektom zift crnog laka.

Osmišljena za žene koje smatraju da su ih izneverile standarde maskare za povećanje volumena, NOVA Excess Volume Extreme Impact Maskara kombinuje podlogu za mega povećanje volumena sa gornjim slojem koji ima efekat crnog laka, za dosad neviđeno upadljive trepavice koje privlače sve poglede.

Zahvaljujući ovoj maskari koju je Pat McGrath, direktorka globalnog kreativnog dizajna za Max Factor, isprobala na modnim revijama za sezonu proleće/leto 2014, manekenke su se isticale svojim super uvećanim, fantastično intenzivnim trepavicama koje su podigle ’preterivanje’ na jedan potpuno nov nivo.

"Koristila sam Max Factor Excess Volume Extreme Impact maskaru da bih dobila trepavice koje se zaista ističu. Ova sezona je potpuno u znaku preterivanja: imamo trepavice koje su guste i fantastično uvećane ali istovremeno zift crne s efektom laka, što izgled čini stvarno izvanrednim", kaže Pat.

Inspirisani procesom dizajniranja luksuzne kožne galanterije, Max Factor naučnici su otkrili da se tajna izvanrednog volumena krije u lakiranju – kao što je slučaj sa kožom. Lakirana koža dobija se tako što se štavljena koža premazuje akrilnim rastvorom. Kako se suši, akril pojačava crnu boju neverovatno glatkim slojem koji je izdržljiv, zaštitni i fleksibilan, a odlikuje ga izuzetno poliran i intenzivan izgled. Samo je koža vrhunskog kvaliteta pogodna za proces lakiranja; svaka iole grublja tekstura podvrgnuta ovom procesu imala bi za rezultat brzo pucanje laka.

Isto se može primeniti na maskaru – nanošenje intenzivnog crnog laka preko manje kvalitetne podloge za povećanje volumena sigurno mi umanjilo efekat gustih trepavica, pošto bi lak samo istakao postojeću neujednačenost.

Zato je visokokvalitetna podloga za povećanje volumena toliko važna – ona stvara savršenu osnovu za nanošenje intenzivno crnog laka – popunjavajući, izglađujući i fiksirajući trepavice, za još intenzivniji lakirani izgled koji traje i traje.

"Tradicionalne formule za povećanje volumena često ne ispunjavaju očekivanja žena. Ova nova maskara omogućava maksimalno upadljiv izgled koji ispunjava obećanja: ne samo da pruža trepavicama ekstremni volumen, već i intenzivan zift crni gornji sloj poboljšava krajni rezultat, što znači da možete da dostignete potpuno nov nivo intenziteta trepavica. Ja to zovem „Wet-Lash izgledom“, dodaje Pat McGrath, direktorka globalnog kreativnog dizajna za Max Factor.

Kako funkcioniše?

Osnovni sloj – ekstremni volumen: Formula za super zgušnjavanje trepavica sadrži vosak, tamne pigmente i volumizirane čestice koje pružaju visoko kvalitetni rezultat sa obiljem volumena. Ovo, u kombinaciji sa našom najvećom ikad četkicom, garantuje maksimalni volumen.

Gornji sloj – intenzivni lak: Zift crni lak kao gornji sloj je ređi od podloge za povećanje volumena, što mu omogućava da glatko klizi po površini trepavica. Zbog volumizirane mikro teksture osnovnog sloja, završni lak preliva trepavice od korena do vrha, što znači da dobijate intenzivno crn i sjajan rezultat, bez skidanja ili upropaštavanja nižeg sloja. Želatinasta formula dodatno zgušnjava i fiksira trepavice, trenutno ih izglađujući i povećavajući njihov volumen, za izvanredan izgled trepavica koji traje i traje.

Max Factor Excess Longwear dugotrajni ajlajner. Intenzivna boja i dugotrajnost.