CHANEL PREDSTAVLJA NOVE CRVENE NIJANSE RUŽEVA ZA PROLEĆE-LETO 2023: Zavirite u obogaćenu Rouge Allure Velvet liniju

Crveni ruž je eho ženske revolucije, njene jedinstvene prirode i beskrajnih mogućnosti, kaže Chanel, predstavljajući čak 14 novih Rouge Allure Velvet nijansi.

Chanel

Crna, bela, bež, zlatna... ali nijedna kao crvena. Ultimativni simbol lepote, neraskidivo povezana sa CHANEL istoriji, njegovom modnom gramatikom i strašću. Kao profinjen znak interpunkcije koji govori o ženskoj moći i slobodi, Gabrielle Chanel je svoj prvi crveni ruž za usne kreirala 1924. Njena vizija bila je da spoji estetiku, jednostavnost i praktičnost, a iz ovog avangardnog pristupa kasnije je proizašao nesporan uticaj - CHANEL je nastavio beskrajno usavršavanje na ovom klasiku, stvaranje novih tekstura, nijansi i načina aplikacija, čuvajući svoj prepoznatljivi beauty pečat.

Crvena kao eho revolucija, odraz života i ličnosti svih žena. Crvena kao fasetirano ogledalo za naše emocije i želje, izraz naše jedinstvene prirode, privlačnosti i beskrajnih mogućnosti.

Sada, modna kuće podiže crvenu boju na nove visine, otelotvorujući više nego ikada posebnost i pluralitet žene. Naime, od januara 2023. u CHANEL kolekciji ruževa ROUGE ALLURE VELVET nalazi se 20 crvenih nijansi za najrazličitije ličnosti (novih je čak 14!). Uranjajući još dublje u svet crvene, nove nijanse su deo CHANEL BEAUTY kolekcije za proleće-leto 2023. koja spaja suptilno i intenzivno, prirodno i smelo, jednostavno i spektakularno. Na raspolaganju su vam svi tonovi koji ste mogli da zamislite - od koralnocrvene, preko one zadimnjene do najtamnije.

Chanel 

Kada je lansirana 2011. godine, ROUGE ALLURE VELVET linija je premostila jaz između mat i sjajnih ruževa po prvi put. Danas njihova formula sadrži ultra-fine pigmente, za intenzivnu i dugotrajnu boju, te biserne pigmente za baršunasti osećaj. Prožeta je ricinusevim uljem i shea puterom, tako da su usne istovremeno i negovane i senzualne. 

Ali tu se priča ne završava.

Novo lice vibrantne crvene boje prožima se kroz čitavu novu beauty kolekciju za proleće-leto 2023. Tu su palete senki, rumenila hajlajteri, pa čak i maskare. Tako da ove sezone sve bude crveno, vatreno, briljantno.

Chanel