NOVI INOVATIVNI BREND LEPOTE NA NAŠEM TRŽIŠTU: Kompanija Probeauty na Belom dvoru predstavila Colorescience

Vodimo vas na eksluzivan događaj prilikom kog je kompanija Probeauty na Belom dvoru predstavila brend Colorescience

Promo

Lepota kože je mnogo više od spoljnog izgleda. Ona odražava zdravlje, negu i naš unutrašnji sjaj, otelotvoruje pažnju i brigu prema sebi, ali i ravnotežu našeg duha i tela. Zato, ekskluzivni događaj kompanije Probeauty na Belom dvoru počinje rečima da je Lepa koža, pre svega, zdrava koža. Ona koja se ne izlaže štetnim hemikalijama, već organskim i visokokvalitetnim preparatima, ona koja upija povećanu koncentraciju hranljivih, inovativnih sastojaka, prilagođenih individuanim potrebama i tipu kože, te ona koja reflektuje naše samopouzdanje i autentičnost.

Promo 

Osnivačica Probeauty kompanije, Eleonora Sekešan, sa našim najvećim stručnjacima iz sveta lepote, šminke i kozmetologije podelila je priču o njihovom putu koji je počeo 2015. godine i koji je doveo do značajne saradnje s renomiranim francuskim brendovima kao što su Phytomer, Vie Collection, Fleurs i Phytoceane, O2toDerm, RefectoCil.

Promo 

Kao kruna naučnog istraživanja i strastvene posvećenosti nezi kože, ove jeseni u naš region stiže Colorescience® - američki brend nagrađivan sa više od 25 svetskih nagrada i odobren od strane dermatologa. Zahvaljujući patentiranim inovativnim formulama i Enviroscreen tehnologiji sa mineralnim sastojcima, ovi proizvodi nude izuzetno efikasnu mineralnu zaštitu koja prevazilazi postojeće standarde.

Promo 

Proizvodi su bez parabena, sulfata, ulja, boja i mirisa, a kompletna linija proizvoda mineralnog i prirodnog porekla je sigurna, efikasna i nekomedogena. Oni će hidrirati kožu, smanjiti upale (uključujući akne i crvenilo) i održavati ravnotežu kože, sprečavajući hiperpigmentaciju.

Promo 

Ne samo da pružaju zaštitu od štetnog UV zračenja i zagađenja, već i od infracrvenog zračenja i plave svetlosti – što je naročito važno za one koji provode mnogo vremena ispred laptopa ili računara. Medicinski makeup proizvodi sa gvožđе-oksidom (inkapsulirani nano pigmenti) pružaju savršenu pokrivenost i blistav ten, bez straha od belih tragova na koži – formula se prilagođava vašem tenu.

Više informacije saznajte na sajtu https://www.probeauty.rs/.

Promo