3 MUST-HAVE BEAUTY PROIZVODA KOJE NOSIMO NA PLAŽU: Leto 2024. ne možemo da zamislimo bez ovih favorita

Ovog leta, ne planiramo da idemo na plažu bez ova tri skincare proizvoda!

unsplash / tetiana kobzeva

Red letnjih pljuskova, red užarenog gradskog asfalta. Ovaj jun pokazao je svoju tradicionalnu (vremensku) neodlučnost, izazivajući nas i podižući stepen žudnje za dobrim, pravim letovanjem na najviši nivo. Za nas, samo je jedna simbolika u vezi sa istim. Dugi dani na pesku, silent mode na telefonu, out of office auto responder koji bezbrižno obavlja svoj zadatak negde u pozadini, sloj jedne kreme za negu tela, hop na jednu turu plivanja i božanskog plutanja na talasima, sloj druge kreme i za jedan treptaj oka dok sanjivo maštamo dremajući na popodnevnom suncu, vreme je za večeru.

Unsplash/Anna Hecker 

I dok sve opterećujuće misli i nepregledne to-do liste sa prvim korakom na plažu nekako ostavljamo iza sebe, ostajemo verni samo onim stvarima koje nam istinski prijaju. Važnosti jednog trenutka u vremenu. Svesnog disanja. I self-careu koji nikada ne zanemarujemo. Sigurni smo da ste negde u mislima već pripremili dobru polovinu svog kofera imaginarnim letnjim outfitima za lepršave dane, začinjene dobrom dozom slamnatih aksesoara i onom jednom knjigom koju nikako-da-pročitate. A, da li ste već imali prilike da se posvetite obaveznom beauty segmentu koji je u vrelim danima posebno važan ili ga uglavnom ostavljate za poslednji trenutak? Ovog leta, ispravljamo grešku i punimo neseser najfinijim kozmetičkim proizvodima koji će nam dodatno ulepšati predstojeći period.

unsplash / tetiana kobzeva 

Šta je u fokusu?Kvalitet, miris i uvek poželjna prirodna osnova proizvoda koji se vode principima održivosti. Sve to (i više!) pronašli smo u limitiranoj seriji proizvoda koju je iznedrila zanimljiva kolaboracija bredova IQOS i Sofi kozmetike. Nova linija bazira se tri nova proizvoda: losionu za telo, kremi za ruke i balzamu za usne sa sočnim mirisom kajsije. Živahne note ovog esencijalnog letnjeg voća umotaće vas u najfiniji tropski oblak, pružajući vam neophodnu dozu nege baš tamo gde je ona najviše potrebna. Nega ruku i usana, kao delikatnih zona našeg tela zaslužuje posebnu pažnju svakog dana, dok nam je pri odabiru losiona za telo važno da on ima posebno hidrirajuća svojstva uz prijatnu aromu.

Promo 

Sofi Kozmetika je domaći brend koji se vodi minimalističkim, jednostavnim pristupom lepoti i zdravlju. Veruju u odgovorna rešenja i nastoje da smanje uticaj na životnu sredinu, baš kao i brend IQOS. Jedan od načina jeste pronalazak inovativnih rešenja za pakovanja uz korišćenje principa reciklaže, te povratnih staklenih ambalaža.

Promo 

IQOS je ovog leta spremio mnoštvo noviteta, zbog čega je i nastala ova saradnja. IQOS X SOFI kozmetika proizvode ekskluzivno možete pronaći u IQOS buticima (Galerija, Delta city, Ušće), na svim IQOS zonama i u svim ugostiteljiskim objektima gde se korisnici i punoletni pušači susreću sa IQOS brendom.

This browser does not support the video element.

IQOS X SOFI KUTIJA  Promo

Uživajte u ovom specijalnom travel kitu za koji nismo ni znali da ga želimo!

IQOS nije proizvod bez rizika i, oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.