Mi smo za vas odabrali osam, i to onih za koje smatramo da ih svakako vredi poslušati jer sa prvim hladnim jesenjim danima svi ćemo poželeti još malo topline, a poznato je dan muzika može i te kako ugrejati!

Pogledajte šta nas novo očekuje na muzičkoj listi!

Lana Del Rey - "Honeymoon"

Album koji je nazvla "Honeymoon", njen je četvrti studijski album, koji nasleđuje prošlogodišnje izdanje "Ultraviolence". Njeni brojni fanovi će, sigurno, biti iznenađeni novim zvukom koji je, kako sama pevačica kaže, sve samo ne onaj kakav su mogli da čuju na poslednjem albumu. Premijera novog albuma zakazana je za 18. septembar 2015. Jedva čekamo!

Chvrches - "Every Open Eye"

Škotska sint-pop grupa Chvrches, najavila je svoj drugi po redu studiski album "Every Open Eye”. Album koji izlazi 25. septembra za Glassnote najavila je prvo pesma “Leave a Trace” a sada su predstavili i numeru “Never Ending Circles“. Pored toga, “Leave a Trace” dobila je svoj video spot u kojem glavnu ulogu ima pevačica Loren Mejberi.

Disclosure - "Caracal"

Novi album britanskog electro dua Disclosurepod nazivom "Caracal", svetlost dana će ugledati 25. septembra 2015. godine. Na njihovom novom albumu, gde se nalazi već dobro poznat single "Holding On", će biti uključena i saradnja sa raznim artistima kao što su  Nao, Lion Babe, i Kwabs. Album ''Caracal'' je nastavak izdanja ''Settle'' iz 2013. godine.

Selena Gomez - "Revival"

Verujemo da su svi fanovi Selene Gomez do sada čuli da će se "Revival" pojaviti 9. oktobra, a najavljuje ga jednostavni ali vrlo efektni spot za pesmu "Good For You". Selena je potvrdila da nas mnoge promene očekuju na ovom albumu, a nam se čini da je Selena konačno pronšla svoj glas. Jedva čekamo da vidimo i koje! Ova modna kraljica konačno je postala prava pop zvezda.

Demi Lovato - "Confident"

Demi Lovato u jesenju sezonu ulazi predstavljanjem dugo očekivanog, petog po redu studijskog albuma pod nazivom "Confident"! Upravo nakon senzacionalnog povratka na top liste sa singlom "Cool for the Summer", Demi Lovato najavljuje izlazak svog iščekivanog novog studijskog izdanja samouverljivog naslova. "Da li ste spremni za ovo?

5 Seconds of Summer - "Sounds Good Feels Good"

Dileme više nema – Australijski pop punk bend 5 Seconds of Summer najavio je svoj novi album "Sounds Good Feels Good". Album sadrži 14 pesama, a bend je nedavno objavio i najavni singl pod imenom "She's Kinda Hot". Stoga, fanovi, počnite da odrojavate dane – jer CD koji nosi naziv “Sounds Good Feels Good” u izloge prodavnica stižu tačno 23. oktobra!

Carrie Underwood - "Storyteller"

Američka kantri-pop pevačica koja je svoju slavu stekla pobedom u "Američkom idolu", najavila je svoj novi alum pod nazivom "Storyteller". Album "Storiteller" će navodno biti više opušteni od njenog prethodnog, ali i dalje se nadamo da će se na ovom albumu naći i neka pesma koja će prevazići " Before He Cheats ". Premijera novog albuma zakazana je za 23. oktobar 2015.

Little Mix - "Get Weird"

Novi album "Get Weird" popularne Britanske pop grupe Little Mix donosi nam 12 pesama, od kojih su dve već predstavljene - "Black Magic" i "Hair" na standardnom izdanju, i četiri dodatne na deluxe izdanju. "Get Weird" stiže 6. novembra, a spisak pesama - a devojke iz Velike Britanije su na Twitteru predstavile i spisak novih pesama.

Tekst: Katarina Vasiljević

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija