Premijera filma je održana na Beogradskoj nedelji mode, u okviru revije dizajnerke Ane Ljubinković.

Bunny je inspirisan Aninom aktuelnom kolekcijom, u čijoj osnovi dominiraju gobleni te je kombinacija tradicionalnog ručnog rada i SF stajlinga, polazna tačka zapleta ovog neobičnog filma.

U fokusu priče su tri ostarele lepotice, odavno u skloništu od današnjice koja ih podseća da im je zenit prošao, i koje provode život u kući koja nosi sećanja na njihove burne živote, ali i sadašnje spore dane.

Tri lepe, mlade i čudne žene niotkuda, možda anđeli, a možda vanzemaljke, dolaze da nađu sebi odeću. Starice ostavljaju svoje dnevne poslove, vraćaju se u svoju prošlost, i vezu goblene koji postaju haljine…

U vatrometu osećanja i kaleidoskopu prizora koji nastaje u spoju haljina i devojaka, bake ponovo pronalaze zaboravljeni libido, korene i moć, još jednom luduju i igraju se, ponovo su blesave i važne… I tako dok ne otkuca ponoć.

Zahvaljujući saradnji Maje Uzelac (autorke kultne emisije „Kulturni nokaut“, a kasnije popularne DJ) i Miroslava Ničića (nagrađivani umetnik i povratnik iz dijaspore) koji su prvo kreirali dve bebe, a zatim i ovaj kratki film nastalo je ovo neobično delo.

Upravo film Bunny je oduševio ljubitelje umetnosti i mode.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija