Publika je pozvana da svakog dana od 19. do 31. maja u periodu od 18h do 21h, poseti prostor The Room i da zajedno sa umetnicom Martom Jovanović i gostujućim mladim umetnicima – polaznicima programa Performance HUB kreira intiman dijalog koji je zadat samim prostorom hotelske sobe. “Pillow Talk” performans ispituje odnose i granice između umetnika i publike, i javnog i privatnog.

Marta Jovanović, dobitnica nagrade „Roma Kapitale“ za umetničko dostignuće u Italiji 2012., nakon brojnih samostalnih izložbi, provokativnih performansa u inostranstvu i internacionalnih bijenala, će svečano otvoriti novi prostor za umetnički rad, ovog puta ekskluzivno u saradnji sa mladim umetnicima iz raličitih medija.

Serija programskih aktivnosti koji će se dešavati u The Room alternativnom performans prostoru će biti direktno prenošeni putem onlajn platforme Galerije 12 HUB. The Room će u narednom periodu predstavljati radni prostor za domaće umetnike, ali i međunarodne umetnike koji su deo Radisson Blu Artist Residency programa.

foto: Instagram /  g12hub

fb event

izvor:Before After

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija