Kada se temperature tokom leta popnu do nepodnošljivog nivoa, a ne možemo da pobegnemo na neku od morskih plaža, opuštanje u rashlađenom prostoru uz dobar film najbolja je opcija.

(3 filma koja morate pogledati u julu)

Srećom ovog leta nas očekuju sjajni filmovi poznatih svetskih reditelja, u kojima se pojavljuju proslavljena glumačka imena....

Predstavljamo vam 5 najboljih filma koje jedva čekamo da pogledamo:

Café Society

Najnoviji film Woodyja Allena "Café Society" premijeru je imao u Cannesu u maju, a od ove nedelje počinje s prikazivanjem u američkim bioskopima. Radnja filma vrti se oko zbivanja u visokom društvu u Hollywoodu i New Yorku u tridesetim godinama prošlog veka, a u filmu se, kao i u većini Allenovih filmova, pojavljuje čitav niz glumačkih zvezda. Među njima su Jeannie Berlin, Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Parker Posey, Kristen Stewart, Corey Stoll i Ken Stott. 

Captain Fantastic

Poslednje delo Matta Rossa, "Captain Fantastic", drama je koja je osvojila kritiku prvim prikazivanjem ovog meseca. Radnja se vrti oko muškarca koji se zajedno sa svoje šestoro dece nakon deset godina izolacije ponovno pokušava integrisati u društvo. Glavna uloga je pripala Viggu Mortensenu, a film je već osvojio nagrade na festivalima u Palm Springsu, Seattleu i Cannesu.

Ma Ma

"Ma Ma" je novi film reditelja Julia Medema koji prati životnu borbu jedne majke s teškom bolešću i nastojanjem da nasta da vodi "normalan" život. Glavnu ulogu u filmu ima sjajna Penelope Cruz, a film bi u bioskope trebalo da stigne krajem ovog meseca.

Sully

U svom najnovijem rediteljskom poduhvatu, Clint Eastwood je ispričao priču o pilotu Sullenbergu, koji je sletevši u reku Hudson 2009. godine spasio živote 155 putnika. Glavna uloga je pripala odličnom Tomu Hanksu, a film "Sully" u bioskope stiže u septembru. 

The Light Between Oceans

"The Light Between Oceans" je novi film Dereka Cianfrancea u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju oskarovka Alicia Vikander i Michael Fassbender. Radnja se odvija na usamljenom ostrvu na kojem glavni lik radi kao svetioničar i sa suprugom pokušava da osnuje porodicu. Budući da film još nije prikazan, ni kritičari još nisu stigli dati svoju ocenu, no sudeći prema dosadašnjim projektima glavnih glumaca, ne možemo očekivati ništa manje od odličnog filma.

Izvor: Buro24/7.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija