Uff, koliko smo čekali. Predugo!!

Prošlo je punih sedam godina od kada smo uživali u debitantskom filmu Toma Forda "A single man" koji je bio impresivni krešendo mode, fotografije, muzike i maestralne glume Colina Firtha i Julianne Moore. 

Fordov drugi film "Nocturnal Animals" će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Toronto Film Festivalu, a sam film predstavlja ekranizaciju romana "Tony and Susan", Austina Wrighta iz 1993. godine.

Film prati život udate žene pod imenom Susan koja poštom dobija neobjavljen tekst svog bivšeg supruga Edwarda. Znatiželjno Susan počinje da čita delo, što reditelj koristi ne bi li fikciju i realnost isprepletao. U ulozi Susan našla se Amy Adams, dok ženu u romanu koja podseća na nju, glumi Isla Fisher koja je priznaćete preslikana kopija Amy Adams. 

"Doživeo sam priču kao želju jednog napuštenog čoveka da svojoj bivšoj u vidu romana prikaže šta mu je značila i u krajnjem slučaju uradila njegova bivša žena. Njemu je nažalost trebalo više od 20 godina da napiše tu ispovest. Ono što me je ipak najviše privuklo priči su te mogućnosti koje imamo u životu, i to koliko dugo čekamo da ih iskoristimo."  

foto: Focus Features

Ford je izjavio kako je scenario uradio sam, ali da se pridržavao velikog dela knjige. Pored Fisher i Adams, u ostalim ulogama su Jake Gyllenhall, Aaron Taylor-Johnson, Armie Hammer i Michael Shannon.

Nocturnal Animals će premijerno biti prikazan u septemrbu na Toronto Film Festivalu, da bi se u redovnom repertoaru našao u novembru širom sveta.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija