Dobro društvo, gomila kokica, omiljeno piće i dva sata kvalitetnog programa i tako svaki vikend do kraja godine, to je naš plan, jer naslovi koji nam stižu zaisa zavređuju dodatnu pažnju i nije nam teško da odvojimo novac za njih, ne kada je dobra zabava zagarantovana.

Spisak filmova koji nam za sam kraj godine stiže u bioskope, prilično je dug..tu je preko dvadeset naslova, ali potrudili smo se da izdvojimo one najbolje i to različitih žanrova, ne bi li svako od vas pronašao nešto za sebe.

1. Jackie

Zavirite u užas perioda posle ubistva Johna F. Kennedyja iz ugla njegove udovice, Jackie (Natalie Portman) u ovom nestrpljivo iščekivanom biografskom filmu.

2. La La Land

Glumica u usponu (Emma Stone) i džez muzičar (Ryan Gosling) se sreću i zaljubljuju jedno u drugo u okrutnom Los Anđelesu, ali lični uspesi u karijerama prete da unište njihovu vezu.

3. Burn Country

Kada se prognani novinar iz Avganistana  (Dominic Rains) vrati u Kaliforniju, počinje da pokriva crnu hroniku za lokalne novine. Nedugo potom shvata da sve više tone u svet nasilja. U filmu glume i James Franco i Melissa Leo.

Pogledajte na sledećoj strani preostala 4 filma...