Radnja se dešava na Azurnoj obali, a krajolici koje imate prilike da vidite na ekranu u potpunosti vas opčinjavaju svojom lepotom.

Ipak, radnja je ta koja će vas priljubiti uz ekran bez treptanja.

Tek udata Georgina (Julia Stiles) kolekcionar je umetnina, a njen suprug Constantine Clios (Anthony La Paglia) milioner koji nastrada u ekspoloziji jahte na dan kada Georgina naručuje jednu od skupih umetnina, ne sumnjajući da išta u njenom životu može krenuti po zlu.

Kada Georgina šokirana ovim događajem krene u rasvetljavanje misterije saznaje da je njen suprug vodio potpuno drugačiji život i da je umešan u tajne poslove i svet podzemlja o kome ne samo da ona ništa nije znala, već nije ni naslućivala da je tako nešto deo njihovih života.

Ubrzo, deo priče postaje i anti-heroj iz svetski popularne Game of Thrones, Ramsay Bolton to jest Wan Rheon, koji tumači ulogu Constantinovog sina iz prvog braka.

Serija je počela sa emitovanjem na kablovskom kanalu Sky Atlantic, što svakako znači da neke epizode već sada možete pogledati online. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/