Saznajte u našem tekstu kojih 5 serija iz 2017. smatramo najboljim do sada:

Big Little Lies

Velike filmske zvezde kao što su Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley i Alexander Skarsgård, igraju glavne uloge u ovoj crnoj komediji o nekoliko bogatih porodica u malom gradiću u Kaliforniji, iza čije spoljašnje uglađenosti i normalnosti se kriju tajne, prevare i skandali.

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale je adaptacija istoimenog antiutopijskog romana spisateljice Margaret Atwood, čija se radnja dešava u budućnosti u kojoj hrišćanski fundamentalisti vladaju SAD i žene više nemaju praktično nikakva prava.

Legion

Svedoci smo trenda snimanja serija o superherojima u poslednjih nekoliko godina. U moru prosečnih TV proizvoda ove tematike, Legion se izdvaja svojom originalnošću i kvalitetom glume. U glavnim ulogama se nalaze Dan Stevens, Aubrey Plaza i Rachel Keller.

Master of None

Master of None je čedo glumca i komičara Aziza Ansarija. Serija se bavi životom tridesetogodišnjeg glumca u Njujorku i njegovom potragom za ljubavlju i ispunjavajućim poslom. Kritičari su seriju okarakterisali kao romantičnu komediju za zrele ljude. Ove godine smo gledali njenu drugu sezonu.

Twin Peaks

Veliki povratak serije Twin Peaks je obradovao fanove ove bizarne misterije širom sveta. Nova sezona je tek na pola puta, ali već sada možemo reći da nas David Lynch ni ovog puta nije razočarao.

izvor: The Guardian / Citymagazine.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/