Dok čekamo da prođe period blokbastera i u bioskope dođu brojni novi naslovi kojima se veselimo, vreme možemo da prekratimo onim starijima koji se uvek mogu pogledati ponovo.

Odlučili smo se da tema ovog vikenda bude u znaku nostalgije, i to one specifične vezane uz skori kraj ljeta i rastajanje od uživanja uz more. Većina ljudi je svoje godišnje odmore završila, pa iako leto kalendarski još traje, svi se nekako slažemo kako je kraj avgusta rezervisan za povratak u stvarnost.

Kako bismo vam taj prelazni period pokušali učiniti što lakšim, sastavili smo listu kultnih filmova u kojima upravo specifični period leta igra jednu od bitnijih uloga. Ako još slučajni niste, pogledajte "Before Sunrise" i saznajte zašto se radi o jednoj od najboljih romansi ikada viđenih u svetu filma, ponovo pogledajte uvek sjajni "True romance", a ako ipak želite da osetite setu u punom smislu te reči, prepustite se odličnom filmu "Now And Then".

Pogledajte u nastavku top 5 filmova za kraj leta: 

True Romance

Before Sunrise

Now And Then

Serendipity

Mermaids

izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/