Lifestyle knjige su sve popularnije štivo koje je u poslednjih desetak godina ispunjava knjižare i police sa knjigama u mnogim domovima. Spoj raznolikih tema i jednostavnog stila pisanja, ovu vestu knjiga je "izbacilo" u prvi plan, a vrlo lako možete pronaći naslov za sebe.

Baš kao što im ime govori, lifestyle knjige svojom tematikom zalaze u svaki deo života.

Od uređenja stana i pripreme nezaboravne žurke ili elegantne večere u njemu do organizacije ormara i povratka pozitivnom razmišljanju, lifestyle knjige ispunjene su svakodnevnim i trenutno relevantnim temama koji ih čine bliskim i privlačnim velikom broju ljudi.

Pored raznolikih tema, brojne knjige unutar lifestyle kategorije ističe velika posvećenost dizajnu naslovne strane i fotografijama ili ilustracijama unutar njih. 

Osim zanimljivog sadržaja, knjige krase i predivne korice koje će se u vašem domu, na polici ili stolu, istaknuti kao najbolja moguća dekoracija. Osim što će pleniti pažnju svojim predivnim koricama, zanimljivi, domišljati, intrigantni ili duhoviti naslovi privući se pažnju svakog gosta i ubrzo postati tema razgovora.

Pet odličnih naslova koji otkrivaju tajne uravnoteženog života unutar  uređenog doma otkrivamo na sledećoj strani. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

1. Soho house: Eat, Drink, Nap

2. Niki Brantmark: Lagom

3. Kate Spade: All in good taste

4. Grace Bonney:In The Company of Women

5. Kinflok

Preuzeto sa: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/