Kada se još jedno leto završi sa njim po običaju završava se i niz meseca u kojima smo slušali lagane, catchy pesmice zaraznog ritma, komponovane za plažu, koktele i ljubavne (morske) avanture. Ukratko: gotovo je sa tra-la-la pesmicama, vreme je da u eter se pusti nešto ozbiljnije.

Nove albume najavili su Bjork, Stan Smith i Morrissey, a u međuvremenu smo čuli kako zvuče najnovije pesme jednog od najboljih (melanholiličnih) bendova današnjice The National koji se vratio s albumom "Sleep Well Beast".

Ipak, umesto novih albuma odlučili smo da se fokusiramo na nove singlove svesni da želite da osvežite svoje liste za slušanje. 

Dečko koji obećava Harry Styles, vlasnik možda najvećeg hita godine (sorry Ed Shearan) - Sign of the time, vratio se krajem avgusta, akustičnom verzijom nove pesme Two Ghost koja nam je odmah prirasla za srce.

Jedna od najdražih #elle vokala, Jessie Ware obradovala je fanove sa dve pesme Selfish love i Alone, dok je bend Hurts takođe početak jeseni obogatio svojim novim singlovima - Ready to go i Hold on to me.

Ne smemo da zaboravimo ni obradu čuvenog hita Heroes koju je uradio Depeche mode. Moramo da priznamo kako bolju verziju kultne pesme nismo čuli, te možda pristrasni, ovu plejlistu započinjemo upravo sa njom:

Depeche Mode - Heroes

Harry Styles - Two Ghosts

Cassie  - Love a loser ft. G-Easy

Jessie Ware - Alone

Hurts - Ready to go

Lana Del Rey - White Mustang

Kimbra - Everybody Knows

Banks - Underdog

Charlotte Gainsbourg - Deadly Valentine