Glavna tema razgovora ticala se novog filma Stivena Spilberga "The Post", u kome glavnu ulogu tumači Meryl - u pitanju je lik Katharine Graham, veliko ime iz sveta novinarstva.

Nedavno preminula Katherine, urednica Washigton Posta (po kome film nosi ime) bila je dobra drugarica Anna Wintour i kako Anna otkriva u intervjuu "žena koja je bila zastrašujuća, donela je svojevremeno jednu od najvažnijih uredničkih odluka, dopustivši Bernsteinu i Woodwardu da istraže Watergate aferu, a potom detalje iste objavila."

Jedna od tema filma jeste koliko je teško istupiti, koliko je teško izložiti sebe riziku ne bi li se rekla istina, što je dovelo do aktuelne teme o Harveyu Winsteinu, koji je kako Meryl kaže glavna tema na meniju kada sa svojim ćerkama sedne za trpezarijski sto.

Povodm toga Anni je rekla sledeće: "Mislim da je ovaj momenat apsolutno fantastičan. Ovu su vrata koja se neće tako lako zatvoriti. Stopalo je stavljeno tačno tako da se vrata zaustave. Od sada, pa nadalje ljudima će biti veoma teško da se ponašaju kao što su nekada. Neće biti više onog ‘Oh, ali muškarci su jednostavno takvi.’ Ne, nisu. Mi smo civilizovano društvo i učimo iz naših grešaka."

Kojih su se još tema dotakle dve ikone sveta šou biznisa, pogledajte u videu ispod:



Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/