One su osvojili veliki broj pratilaca, pronašle posao u najpoznatijim modnim kućama širom sveta, a poseduju neizmeran i nesvakidašnji talenat i odlične su u svojim slikarskim umećima.

Možemo im zavideti, ali ipak je bolje da uživamo u njihovoj umetnosti i modi ovog puta.

1. Rosie McGuinness

Ova slikarka iz London svojim talentom i majstorski napravljenim akvarelima s neobičnim pogledom na žene, osvojila je srca svojih kupaca, ali i muzeja Victoria i Albert i svetski poznatih magazina poput Glamour-a. Obožava je Victoria Beckham koja i poseduje njene radove, a zastupljena je i na stranici Net-a-Porter.

2. Kelly Beeman

Velika prijateljica Jonathana Andersona, američka umetnica Kelly Beeman može da se pohvali samo velikim brojem ilustracija za reklamne kampanje Loewe i J.W. Anderson, nego i za Massimo Duttia, Maru Hoffman i američki Vogue.

3. Cecilia Carlstedt

Cecilia je rođena i odrasla u Stockholmu, ali kako bi osvojila modnu industriju prvo je otišla u London, a zatim u Njujork, da bi se ipak se vratila rodnoj Švedskoj. Odatle privlači brojne prijatelje i klijente: od Voguea i magazina W do celog konglomerata LVMH.

4. Blair Breitenstein

Ljubav Blair Breitenstein prema modi i kreacijama Miuccia Prade i Karl Lagerfelda uz majstorski tehniku akvarela otvorila je ovoj devojci pristup svojim idolima. U njenom portfoliju nalaze se samo klijenti A liste, od Prade i Chanela pa sve so Saks Fifth Avenuea, Netflixa i Vanity Faira.

5.Gill Button

Gill osim akvarela koristi i uljane boje, tuš. Njene romantične i heroine oduševljavaju svet, a radila je s brendovima poput Guccia i često je možete pronaći u Vogueu, Vanity Fairu i drugim renomiranim časopisima. 

Izvor: Wall

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/