Do 46. Festa koji startuje 23. februara ima još skoro pa dvadeset dana. Da ne biste očajavali, pogledajte filmske naslove čije premijere nas očekuju tokom februara:

1. A Fantastic Woman (Fantastična žena)

Glavnu ulogu u ovom ostvarenju koje je nominovano za nagradu Oskar kao najbolji film na stranom jeziku, tumači Daniela Vega. Daniela igra transrodnu osobu koja se bavi u isto vreme pevanjem i konobarisanjem. Radnja se zahuktava u trenutku kada se glavni lik mora suočiti sa zakonom, predrasudama i brojnim vrstama intolerancije zbog iznenadne smrti svog dosta starijeg dečka.

U bioskopima od 02. februara.

2. Winchester ( Vinčester)

U pitanju je film zasnovan na prilično neverovatnom istinitom događaju. Sarah Winchester, udovicu Williama Winchestera - čoveka koji je izumeo poznatu pušku, tumači fenomenalna Helen Mirren. Ova izuetno bogata naslednica oružane imperije i bogatstva u vrednosti od današnjih 520 miliona dolara, tvrdila je kako svaku sobu od 160 u njenoj vili opsedaju duhovi. Svi oni ljudi koji su ubijeni upravo čuvenim "vinčesterkama". Cela priča se dešava na imanju u San Hoseu, koje je danas najveća turistička atrakcija ovog grada u Kaliforniji.

U bioskopima od 09. februara

3. Before We Vanish ( Pre nego nestanemo)

Zaplet ove "vanzemaljske" ekskurzije moglo bi se reći da je sličan ostvarenju Invasion of the Body Snatchers, ali režiser Kiyoshi Kurosawa  je mnogo više zainteresovan za to da u ovom naslovu istakne ljudsko ponašanje, no da nas isprepada. Ne plašite se da otkrijete kako izgleda ovo limitirano izdanje o tri vanzemaljca koji planiraju masovnu invaziju.

U bioskopima od 02. februara.

4. Fifty Shades Freed (Pedeset nijansi: Oslobođeni

Anastasia Steele i Christian Grey vraćaju se na filmsko platno ne bi li zaokružili ovu čuvenu erotsku trilogiju, koja prati par tokom njihovog ulaska  u brak, trenutka kada su dobili bebu i smrte opasnosti. Sasvim prirodno.

U bioskopima od 09. februara

5. The 15:17 to Paris (U 15: 17 za Pariz)

Clint Eastwood menja pravila igre sa filmom u kome glavne uloge ne tumače glumci. Umesto njih heroji priče su pravi heroji ostvareanja koje je naravno zasnovano na istinotoj priči. U pitanju je terotistički napad na voznoj liniji Amsterdam - Pariz koji se dogodio u avgustu 2015. 

U bioskopima od 09. februara

6. Peter Rabbit 

U adaptaciji klasika Beatrix Potter, pojvljuju se imena koja obećavaju dobru zabavu Margot Robbie i Daisy Ridley, dok glas vodećem muškom liku daje sjajni James Corden.

U bioskopima od 09. februara

7. Black Panther (Crni panter)

Dugo išekivano, prvo solo ostvarenje Chadwicka Bosemana prava je filmska avantura koja prati događaje nakon poznatog naslova Captain America: Civil War. U režiserskoj stolici je Ryan Coogle, a među zvezdanom ekipom našla su se sledeća imena: Lupita Nyong'o, Michael B. Jordan, Angela Bassett, Forest Whitaker, Danai Gurira, Sterling K. Brown i Daniel Kaluuya.

U bioskopima od 16. feburara

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/