Ako ste mislili da je vaš raspored gledanja serija i ovako previše gust te da sigurno nemate mesta za još jedan naslov, razmislite još jednom.

Uz mnoga sjajna ostvarenja koja se vraćaju sa svojim novim sezonama, poput "Billions", "The Good Fight" i "The Handmaid's Tale", veselimo se i nekim potpuno novim naslovima.

Kao i uvek, izdvojili smo naslove o kojima se već sada priča i od kojih se očekuje mnogo. Isto tako, vodili smo računa o tome da predstavimo serije iz različitih žanrova, tako da svako može da pronađe neku po svom ukusu.

Life Sentence

Za razliku od mnogih scenaria u kojima smo gledali neizlečivo bolesne ljude koji se odlučuju da žive život punim plućima i malo vremena što im je preostalo maksimalno iskoriste, ova serija donosi nešto drugačiji rasplet. Naime, Stella (Lucy Hale) se takođe pomirila sa svojom terminalnom dijagnozom i donela niz odluka o tome kako će živeti svoje posljednje dane, sve dok jedan dan ne sazna da se bolest povukla - a ona mora da nastavi da živi sa svime što je učinila misleći da umire. Serija je od pre nekoliko dana dostupna za gledanje.

Heathers

Nedostaje vam doza onih poznatih srednjoškolskih intriga i spletki koje gotovo niko ne može da shvati? Imate sreće! Serija donosi svojevrsni remake slavnog istoimenog filma iz 1988. godine, i prati zgode Veronica Sawyer, devojke koja se mora nositi s nešto drugačijom, ali i dalje jednako zlobnom grupom cura po imenu Heather.  Tačan datum početka prikazivanja još nije poznat.

Rise

Ukoliko spadate u one koji pre svega vole dobru dramu, ovo bi mogla da bude serija za vas. Prikazivaće dinamiku i odnose stanovništva jednog manjeg američkog grada, dok je naglasak na pozorišnoj sekciji srednje škole Harry S. Truman. U jednoj od glavnih uloga se pojavljuje Josh Radnor, a premijera je održana juče (13. mart).

Trust

Nakon zapaženog uspeha filma "All the Money in the World", stiže nam i televizijska verzija ove potresne istinite priče o otmici unuka jednog od najbogatijih ljudi sveta, Johna Paula Gettyja, koji je ipak bio preškrt da pristane platiti otkupninu. Dodatan razlog da ovoj seriji pružite šansu? Vraća se Brendan Fraser! Seriju ćete moći pogledati od 25. marta.

The Terror

Serija je nastala po istoimenom romanu Dana Simmonsa, a trebala bi se obraćati publici koja voli da gleda "The Walking Dead". Radi se o hororu u više vremenskih dimenzija, a ako serija bar delimično ponovi uspeh knjige, producenti će biti i više nego zadovoljni. Premijera je zakazana za 26. mart.

Lost in Space

Ako ste mislili da je Holivud iscrpeo sve mogućnosti remakeova, razmislite još jednom. Naime, stiže nam nova verzija serije iz 1965. godine. Radnja prati avanture porodice koju bismo mogli nazvati pionirima koloniziranja svemira. Njihovi planovi neće teći onako kako su zamislili, i moraće biti složniji no ikad kako bi se izvukli živi iz cele situacije. Serija na male ekrane stiže 13. aprila.

izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/