Where is Kyra?

Premijera: 6. april
Režija: Andrew Dosunmu
Uloge: Michelle Pfeiffer i Kiefer Sutherland

Drama kojom se Michelle vraća posle duže pauze na veliko platno u fokusu ima Kyru koja u Njujorku, gubi svoj posao i sastavlja kraj sa krajem uz pomoć majčine penzije.

Nakon što joj majka umre, Kyra odlučuje da falsifikuje majčin potpis i sakrije gubitak majke, što je vodi ka samo većem dnu. Za sada kritičari su u jednom saglasni: ovo je jedna od najboljih uloga Pfeifferove koja briljantno dočarava katastrofičnu nemoć i gubitak bliske osobe koji u paru vode ka ambisu i totalnoj dezorijentisanosti.

Spremite se za heavy dramu!

Kings

Premijera: 27. april
Režija: Deniz Gamze Erguven
Uloge: Halle Berry i Daniel Craig

Romantična melodrama sa primesama krimi priče smeštena je u predgrađe Los Anđelesa, South Central i to u 1992. godinu u periodu kada je upravo u tom delu L.A. nastao haos nakon presude u slučaju Rodney King.

Rasističke tenzije spojiće jednu samohranu majku Millie sa osmoro dece i Obie, komšijom kog igra Daniel Craig. Iako je kritika ovaj film turskog nagrađivanog režisera dočekala na nož, publika smatra da je gledljiv i da drži priču, kao i da su Craig i Berry odličan tandem.

A Quiet Place

Premijera: 6. april
Režija: John Krasinski
Uloge: Emily Blunt i John Krasinski

Bračni duo (Blunt i Krasinski) koji čini glavni glumački tandem ovog psihološkog modernog trilera sa primesama horora spremio nam je priču o porodici koja se doseljava u staru kuću koju pohode neobična, misteroizna stvorenja.

Uz pomoć efekata, zvukova i promena radnje, Krasinski plete priču vrlo napeto i sa puno tenzije što definitivno stvara priličnu dozu adrenalina kod gledaoca koji su zajedno sa kritičarima oduševljeni ovim filmom.Spremite se za film koji testira vaše živce i koji će vas prodrmati do kostiju. 

Priredila: Ana Dodig

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/