Ukoliko vas zanima odlazak u inostranstvo, obavezno prisustvujte panelu u Impact Hub - u koji će se održati 28. juna od 18h. 

Dokumentarini film koji će biti prikazan tom prilikom Jelene Radenović pod imenom "Turning Point" ili “Kuda dalje”, prati životne priče pet mladih žena iz Beograda koje su živele ili i danas žive i stvaraju u inostranstvu, autori se bave pitanjima kao što su potraga za smislom, prednosti i mane života u inostranstvu, šta je sreća i uspeh, gde je dom, ima li sudbine, kako se prave izbori. 

Ove dame će vas sprovesti kroz njihove priče, nedoumice i razmišljanja. Ako ste ikad bili u takvoj situaciji u životu, karijeri, vezi, dođite da zajedno promislimo i podelimo iskustva.

Nakon filma, imaćete priliku da čujete ličnu priču jedne od sagovornica iz filma, Natasa Katalina, i kako njen život izgleda danas nakon 3 godine od snimanja. 

Način izlaganja priče biće u stilu Fear & Fail konferencije, koja ima za cilj da inspiriše publiku da razmišlja o svojim iskustvima, verovanjima i principima. Na taj način upoznajemo sebe, izazivamo i preispitujemo se da li smo na pravom putu.

Publika će takođe imati priliku da učestvuje u panelu koji sledi posle Natašine priče. Imaćete priliku da se uključite i lično upoznate još 2 dame iz filma. Biće tu za vas da vas inspirišu, odgovore na pitanja i možda čak podele par saveta. 

Agenda:

- Dokumentarni film “Kuda dalje” 60min (srpski sa titlovima na engleskom)

- Fear&Fail priča Nataše Kataline 10min (na engleskom)

- panel diskusija 30min (engleski i srpski)

- Umrežavanje/Networking 45min

Obavezno popunite obrazac za prijavljivanje za događaj na ovom linku https://goo.gl/forms/RKa4ZoYs5Y903G492.

Ulaznica je 600rsd (uz kupon za piće).

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/