Za globalnu super-zvezdu ovo je peti po redu studijski album, a izdanje krasi bogati skup zvučnih gostujućih imena – svoj vokalni doprinos dali su Jay-Z i Ty Dolla $ign, dok su se produkcijom pozabavili No I.D., DJ Premier, ModMaxx, Boi-1da.

Interesantno je da numera “Don't Matter To Me“ uključuje i vokal kultne pop ličnosti - Michaela Jacksona (kao i dodatne vokale Paula Anke - poznatog kanadskog pevača i kompozitora).

U radu na novom izdanju, pored pomenutih, učestvovala je i čitava plejada nekih od najboljiih muzičara današnjice: James Fauntleroy, PartyNextDoor, Nicki Minaj, Future, Nai Palm i mnogi drugi... Uoči objave albuma Drake je kao singlove predstavio numere “I'm Upset“, “Nice For What“ i “God's Plan“, a sve tri su imale zapažene uspehe na plejlistama i radijskim top-listama.

Drake i ovoga puta otvara dušu kroz album, te saznajemo razne intimne pojedinosti iz njegovog života, a jedna od najlepših jeste da ima sina (tu informaciju otkriva u poslednjoj pesmi na albumu “March 14“)! Aubrey Graham je do sada objavio albume: “Thank Me Later“ (2010.), “Take Care“ (2011.), zatim “Nothing Was The Same“ (2013.) i na kraju “Views“ (iz 2016. godine).

Preslušajte novi album repera na ovom linku >>>https://umrs.lnk.to/DrakeScorpion

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/