Za sam kraj leta Lana Del Rey je objavila potpuno novu numeru, a naredne nedelje se očekuje još jedna – vest o tome je došla putem njenih društvenih mreža, a ujedno je potvrđeno kako se trenutno nalazi u studiju sa producentom Jackom Antonoffom sa kojim radi na novom materijalu. Iako novi album ne možemo da očekujemo pre 2019. godine, Lana Del Rey je deo tog materijala predstavila fanovima kroz objavu dve nove pesme!

Prva u nizu je pomenuta "Mariners Apartment Complex", pesma koja je svetsku premijeru doživela kao Hottest Record In The World u emisiji Annie Mac na BBC Radio 1.

Potvrđeno je i kako već sledeće nedelje, odnosno 18. septembra, možemo očekivati i objavu još jedne nove pesme, naslova "Venice Bitch"!

Za obe numere će biti dostupni prateći video spotovi koje je Lana kreirala u saradnji sa svojom sestrom, koja se krije iza pseudonima Chuck,  a video za "Mariners Apartment Complex" možete već da pogledate u nastavku:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/