Ako se samo malo potrudite, naći ćete velik broj profila mladih umetnika koji putem svojih postova žele da komuniciraju sa publikom i da predstave svoj rad. Izdvojili smo osam takvih zanimljivih umetničkih profila, koji pokrivaju najrazličitija područja; od estetike i mode, preko angažovane umetnosti, pa sve do komičnih ilustracija. 

Prvi takav profil je onaj Genieve Figgis koja uglavnom predstavlja svoje zanimljive radove u tehnici akrila na platnu, a jedan od glavnih motiva su joj zaljubljeni parovi. Love, love, love!

Počnite da pratite Georgea Byrnea ako spadate u one kojima uvek nedostaje leto i lepše vreme, s obzirom da ovaj mladi fotograf donosi najlepše prizore sunčanog Los Anđelesa. 

Jedan od šarmantnijih umetničkih profila je svakako i Badly Drawn Models, koji donosi ''loše nacrtane crteže lepih ljudi''.

Fotografkinja Petra F. Collins u svojim radovima prenosi emocije i nesigurnost mladih žena, fotografirajući ih u ranjivim trenutcima, a neke od njenih drugarica uključuju i slavne Kim Kardashian te Tavi Gevinson. 

Umetnica koja se krije iza imena Buttonfruit, poprilično je poznata u modnim krugovima, a njene fotografije moćnika iz sveta mode već su postale legendarne.

Harley Weir je fotografkinja koja iza sebe ima kampanju Calvin Klein i druga poznata imena, a u svojim radovima donosi suptilnu i nežnu estetiku. Unskilledworker je još jedan sjajan profil koji se bavi slikom inspirisanom modom i modelima, a prepoznatljiva odrednica je mnoštvo šarenih boja.

JR je umetničko ime street art umetnika koji se bavi čitavim spektrom različitih načina umetnosti, od grafita do fotografije, a radove mu uglavnom karakteriše podizanje svesti o problemima društva.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/