Konačno, slobodni dani su pred nama, vremena za odmor je na pretek, te ćemo polako početi sa uživanjem u svim tim filmova koje nismo uspeli da pogledamo u toku radnog perioda.

Predstavljamo vam filmska ostvarenja sa novogodišnjom tematikom koji do sada možda nisu dospeli na vaš MUST-WATCH spisak.

1. Money Train

Woody Harrelson i Wesley Snipes su braća policajci. Voz prepun novca na njihovoj je meti, a humoristične scene nižu se jedna za drugom dok glavni likovi pokušavaju da jedne veče pred doček Nove godine.

2. 200 Cigarettes

Ben Affleck i njegov rođeni brat Casey Affleck kao vodeći glumci u ovoj drami-komediji dovoljan su razlog da odobrimo ovaj film kao prigodan izbor za lenjo praznično popodne. Tematika je naravno novogodišnja, a radnja se dešava u Njujorku 80-ih godina.

3. The Hudsucker Proxy 

Jedno od manje poznatih ostvarenja braće Coen istovremeno je jedno od najzabavnijih priča koje su preneli na filmsko platno.

4. Strange Days

Film koji nije dobio ni gram zaslužene pažnje, star je 20 godina a savršeno je u skladu sa sadašnjom popularnošću društvenih mreža.

5. When Harry Met Sally 

Prvo mesto bez ikakve sumnje odlazi kultnom "Kada je Harry sreo Sally." Harizma i hemija između Meg Ryan i Billy Crystala je neverovatna, gluma je izvrsna, te ako postoji neko ko ga je propustio, sada je prilika da to ispravi.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/