Prošla godina je genijalnim novim pričama najavila veliki povratak romantičnih komedija, a očekujemo da ćemo ih u 2019. gledati još i više. Već znamo nekoliko filmskih naslova koji će se pojaviti u bioskopima u prvih par meseci ove godine, a mi naravno jedva čekamo da ih pogledamo.

Nekoliko dana pre Dana zaljubljenih u bioskope stiže film What Men Want sa šarmantnom Taraji P. Henson u ulozi poslovne žene u svetu sporta, a preokret se dogodi kada odjednom shvati da može da čita misli svih muškaraca oko nje.

(Najuzbudljiviji triler koji možete da pogledate ove zime sa Javier Bardemom i Penelope Cruz)

Na sam 14. februar stiže Isn’t It Romantic s Rebel Wilson u ulozi devojke koja se iznenada probudi u bajkovitom svetu romantičnih komedija.

Nakon toga stiže Five Feet Apart s Coleom Sprouseom u glavnoj ulozi, a tu je i Where’d You Go, Bernadette? u kojem ćemo gledati genijalnu Cate Blanchett, kao i Under the Silver Lake, romantična priča u kojoj su glavni akteri Andrew Garfield i Riley Keough.

1. What Men Want

2. Five Feet Apart

3. Isn’t It Romantic

4. Where’d You Go, Bernadette?

5. Under the Silver Lake

Izvor: Elle Croatia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/