S obzirom da je januar u toku, novih pesama ima u izobilju.

Susrećemo se sa muzikom aktuelnih pevača i pevačica, ali i sa osvežavajućim singlovima sa albuma koje verno iščekujemo.

Naravno, pri razgovorima o muzici, raznovrsnost ukusa je u prvom planu jer svi imamo različite predloge za to šta tačno ima težinu u muzičkom svetu i treba da se nađe na vašoj plejlisti krajem prvog meseca tekuće godine

(Web urednica Elle preporučuje: 8 pesama koje momentalno podižu raspoloženje)

Slede predlozi iz Elle redakcije, kao i razlozi zašto su baš ove pesme osvojile nas te zaslužuju da odvojite par minuta i preslušate jedan od sledećih zaraznih singlova. 

Mabel - Don't Call Me Up

Ana Dodig, web urednica: "Mabel me podseća na Dua Lipu, ali ipak nije toliko komercijalna. Ritam je sjajan i uvek me pokreće i puni energijom".

Ariana Grande - 7 Rings

Aleksandar Nastasijević, asistent modne urednice/stilista: "7 Rings uopšte ne liči na njene starije pesme i rekao bih da je ova pesma istinski comeback za Arianu Grande posle svega što je proživela u javnosti tokom poslednje godine". 

Maluma - Creeme 

Teodora Bogdanović, urednica tema: "Uživam u ovoj pesmi zbog zavodljivog ritma, predobrog teksta i latino ritma koji obožavam".

Hozier - Nina Cried Power ft. Mavis Staples

Maja Bunčić, modna novinarka: "Hozier generalno izuzetno emotivno peva, ali u ovoj pesmi to je još izraženije. Ceo je unesen u svaki ton što meni baš svaki put tokom prvog minuta ove fenomenalne stvari, izaziva suze". 

Vampire Weekend - Harmony Hall

Anja Paspalj, novinarka: "Posle šestogodišnje pauze, Vampire Weekend su se preko noći opet neočekivano našli u prvom planu. Krajne optimistični, pomalo detinjasti, oni nikad ne zaostaju u indi pop žanru". 

Priredila: Anja Paspalj

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/