Prethodna godina 2018. definitivno je bila njihova.

Nije mala stvar opstati danas pune dve decenije, a oni su u tome uspeli i proslavili taj veoma značajan jubilej – 20 godina! 

Album “Sloboda” je doživeo izvanredan uspeh, odličan prijem kod kritike i stručne muzičke javnosti, a izdvojile su se pesme “Šamarčina”, “Da budemo samo dobro”, “Srešćemo se neki drugi put”. Sledeći muzički sastanak u prestonici sa veoma jedinstvenom rock grupom zakazan je za predstojeći petak, 29. marta u kultnom rock klubu Fest u Zemunu. Bend je najavio da će tamo svirati više pesama sa poslednjeg albuma.

“Na koncertu u Domu omladine nismo stigli da odsviramo mnoge pesme sa Slobode, ali ćemo to ispraviti u Festu.

Klub Fest je zanimljiv i intiman prostor koji dopušta malo opušeniji i intimniji odnos sa publikom. Tu se vidi svaki izraz na licima tako da mi je zadovoljstvo da vidim kako će publika reagovati.“ izjavila je Maja Cvetković.

Posle Zemuna i ostali deo Srbije će imati prilike da ih vidi tokom aprila: Kruševac 05.04, Kragujevac 12.04, Šabac 20.04….

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/