Malo je reći da je svetska publika željno iščekivala novo izdanje pop kraljice Madonne. Ona i kolumbijska zvezda Maluma juče su predstavili „Medellin“, prvi singl sa njenog predstojećeg albuma „Madame X“, najavljenog za 14. jun! 

Tizeri su prethodnih dana uzdrmali internet zajednicu i o ovom izdanju se nagađalo sa velikom strašću.

(9 najkontroveznijih momenata iz Madonnine karijere)

Sada, nakon predstavljenih vizuala, dolazi i zvanična najava četrnaestog studijskog albuma pod nazivom „Madame X“!

(Madonna šokirala javnost drastičnom promenom izgleda)

Pod kreativnim uticajem života u Lisabonu tokom proteklih nekoliko godina predstojeći album je kolekcija od 15 novih pesama koje slave dug i intenzivan odnos Madonne i latino muzike i kulture, kao i drugih globalnih uticaja.

(14 najboljih citata Madonne: Oduvek sam želela samo jedno - da vladam svetom!)

Pevanje na portugalskom, španskom i engleskom jeziku koje čini ovaj album, predstavljeno je najpre singlom „Medellin“, koji je koproducirao Mirwais i oslikava duh Maluminog rodnog grada. Osim toga, tu spadaju himna „I Rise“, jamajčanska dancehall numera „Future“ na kojoj se pridružuje Quavo i koju koproducira Diplo, kao i zvučno inovativna numera „Dark Ballet“.

"Lisabon je mesto gde se rodila moja inspiracija“, objašnjava Madonna. „Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svet neverovatnih muzičara koji su učvrstili moje uverenje da je muzika širom sveta zaista povezana i da predstavlja dušu univerzuma."

U toku više od 18 meseci snimanja u Portugalu, Londonu, Njujorku i Los Anđelesu, Madonna je na četrnaestom studijskom albumu sarađivala sa producentskim imenima kao što su Mirwais, Mike Dean, Diplo i drugi.

„Madame X“ pojaviće se u dve verzije – standardnom i deluxe izdanju, uz već poznat tracklist:

Medellín (Maluma)

Dark Ballet

God Control

Future (ft. Quavo)

Batuka

Killers Who Are Partying

Crave (ft. Swae Lee)

Crazy

Come Alive

Extreme Occident **deluxe izdanje

Faz Gostoso (ft. Anitta)

Bitch I’m Loca (ft.  Maluma)

I Don’t Search I Find

Looking for Mercy **deluxe izdanje

I Rise

Preslušajte u nastavku najnoviji singl:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/