Nije osma, ujedno i poslednja sezona #GOT serije, jedino što smo čekali već neko vreme.

(7 omiljenih filmova Mihaila Anušića)

Na našoj #waiting listi nalazili su se i fimske ekranizacije čuvenih Disney crtaća - Lion King i Aladdin koje nas čekaju ovog leta.

(Top 9 romantičnih filmova koje ćemo gledati do kraja godine)

24.maj - ALADDIN

Prelepa priča o uličnom sitnom lopovu Aladinu koji pronalazi magičnu lampu u kojoj "živi" duh koji ispunjava želje, konačno dobija svoju filmsku (holivudsku) ekranizaciju iza koje stoji jedan od najboljih režisera današnjice - Guy Ritchie.

Englez je već dokazao da mu dobro idu filmovi koji se baziraju na legendama i bajkama (King Arthur), te i prvi trejleri pokazuju da nas ni ovoga puta neće razočarati. U svakom slučaju, mi boljeg režisera za Aladdina ne bismo izabrali.

Duha glumi Will Smith, dok su se u ulogama prineze Jasmine i Aladdina našli relativno nepoznata Naomi Smith (glumi u novim Čarlijevim anđelima sa Kristen Stewart) te egipatski glumac Mena Massoud.

Kostimi, fotografija, autentične scene iz crtaća koji datira iz 1992. godine,  pa i uverljivi i svima omraženi Jaffar uveravaju nas da ćemo 24. maja UŽIVATI.

19. jul - THE LION KING

Za sve one koji su ipak više voleli avanture simpatičnog lavića Simbe, nego one koje je po pustinji na magičnom čilimu demonstrirao Aladdin, stiže ekranizacija crtanog filma The Lion King. Famozni crtani iz 1994. godine u kome pratimo dugodovštine Simbe, dok njegov stric smišlja kako da mu sa trona skine oca Mufasu, oduševio je tada ne samo klince, već i starije, a mi sada ni manje ne očekujemo od filmske verzije koju je radio Jon Favreau.

Holivudski producent i režiser koji je do sada mahom režirao akcione filmove (Iron Man), ima u biografiji ekranizaciju The Jungle Book crtanć, koja nije prošla baš sjajno u bioskopu.

9. avgust - WHERE DO YOU GO BERNADETTE

Treći film od kog se očekuje dosta ovog leta svakako je ekranizacija istoimene knjige "Where do you go Bernadette" u kojoj Bernadette glumi Cate Blanchett. Glavna junakinja naizgled ima savršen život, divnog muža, prelepu ćerku ali opet odlučuje da nestane. Šokirana porodica krenuće u epsku avanturu da pronađe majku i suprrugu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/